معاون خدمات اجتماعی بنیاد کرامت رضوی گفت: در دهه کرامت و به مناسبت ولادت امام رضا (ع)، بنیاد کرامت رضوی با اجرای 8 برنامه محوری در حوزههای اجتماعی، اهتمام خود را به کار گرفت تا ضمن خدمترسانی به اقشار احسانپذیر هدف، فرهنگ خدمتگزاری را نیز ترویج دهد.
جعفر رئیسیانزاده، معاون خدمات اجتماعی بنیاد کرامت رضوی به تشریح هشت برنامه محوری این بنیاد در راستای خدمات اجتماعی در ایام دهه کرامت پرداخت و گفت: این برنامهها با هدف خدمت به اقشار مختلف جامعه و ترویج فرهنگ خدمتگزاری در ایام دهه کرامت طراحی شدهاند.
سه روز میزبانی از هزار معلم بازنشسته
وی گفت: برنامه مهر درخشانی، نخستین برنامه از این مجموعه بود که طی آن یک هزار معلم بازنشسته از سراسر کشور که زیارت اولی بودند یا 5 سال از آخرین زیارتشان میگذشت، در سالروز بزرگداشت مقام معلم، مهمان این طرح شدند.
رئیسیانزاده ابراز کرد: این عزیزان به مدت سه روز مهمان این بنیاد شدند و ضمن زیارت مضجع شریف رضوی از برنامههای فرهنگی نیز بهرهمند شدند.
سپاس معلم
وی در ادامه، به معرفی دیگر برنامه مرتبط با تجلیل معلمان با عنوان «سپاس معلم» به مناسبت روز معلم و ایام دهه کرامت پرداخت و بیان کرد: این برنامه با محوریت تقدیر از تلاشهای مربیان و اساتیدی که در حوزههای مختلف خدمتگزاری کردهاند، در ایام دهه کرامت برگزار شد. در این طرح با همکاری دبیرخانههای خدمت رضوی، معلمان شناسایی شده و مراسمی برای تقدیر از آنها با هدایایی ویژه تدارک دیده شد.
خداقوت کارگر
برنامه «خدا قوت کارگر» دیگر برنامه این معاونت در دهه کرامت بود که رئیسیان زاده در توضیح آن گفت: برنامه خدا قوت کارگر نیز به مناسبت 11 اردیبهشت روز کارگر در این ایام برگزار شد. این برنامه به کارگرانی که اقدامات ویژهای در مسیر خدمت خود انجام دادهاند، مانند مخترعان و کارآفرینان، اختصاص داشت و هدف آن قدردانی از زحمات این قشر مهم جامعه بود.
«سلام همسایه» با حضور ۴۰۰۰ نفر از زائران مناطق کم برخوردار
وی در ادامه با اشاره به اجرای برنامه «سلام همسایه» توضیح داد: در راستای خدمت به مناطق کم برخوردار پیرامونی مشهد، برنامه «سلام همسایه» برای افرادی که حداقل پنج سال از آخرین تشرفشان به مشهد مقدس گذشته، طراحی شده و طی آن حدود 4 هزار نفر از این عزیزان به مشهد مقدس دعوت و از برکات زیارت حرم مطهر بهرهمند شدند.
برگزاری 40 اردوی جهادی سلامت
معاون خدمات اجتماعی بنیاد کرامت رضوی گفت: برنامه شفا نیز در حوزه جهاد سلامت با هدف رساندن خدمات به محرومین در مناطق موقوفهدار سراسر کشور در این ایام برگزار شد. گروههای جهادی ابتدا نیازهای درمانی را شناسایی کرده و سپس کادر درمانی را به همراه دارو اعزام کردند. حدود ۴۰ اردو در این راستا تدارک دیده شد که از ابتدا تا انتهای دهه کرامت برنامه شفا را اجرا کردند.
وی اضافه کرد: برنامه اطعام رجبی به مناسبت دهه کرامت و ولادت امام رضا (ع) و حضرت معصومه (س) نیز توجه ویژهای به گروههای آسیبپذیر اجتماعی دارد. این برنامه با همکاری دبیرخانه خدمت رضوی، در مراکز نگهداری از کودکان بیسرپرست و سالمندان طی مراسمی برگزار شد.
رئیسیانزاده یادآور شد: همچنین، در آغاز دهه کرامت، 60 دانشآموز نیازمند به همراه والدینشان به حرم مطهر دعوت شدند تا زیارت ویژهای را تجربه کردند و سمعکهایی به آنها تقدیم شد. ضمن این که تامین اقتصادی برای دانشآموزان نیازمند نیز از دیگر برنامههای بنیاد کرامت است و در ادامه نیز بنابر پیشبینی کمکهای لازم، نیازهای اقتصادی تمام دانشآموزان نیازمند تأمین خواهد شد.
معاون خدمات اجتماعی بنیاد کرامت رضوی ابراز امیدواری کرد: این برنامهها به بنیاد کرامت رضوی کمک میکند تا در خدمت به جامعه و ترویج فرهنگ خدمتگزاری مؤثر باشد.