۶۵۰ محفل عزاداری فاطمیه مهمان سفره کرامت امام رضا (ع) شدند

1404/09/06 آذر

مدیر امور مجاورین بنیاد کرامت رضوی گفت: در ایام فاطمیه، بنیاد کرامت آستان قدس رضوی با اختصاص ۱۸ میلیارد تومان از منابع نذورات مردمی، اقلام ضروری عزاداری را میان بیش از ۶۵۰ مسجد، هیئت مذهبی و ایستگاه صلواتی در مشهد و حاشیه شهر توزیع کرد تا عزاداران حضرت زهرا (س)، مهمان سفره کرامت امام رضا (ع) شوند.

به گزارش روابط‌عمومی بنیاد کرامت رضوی؛ هادی غلامی، مدیر امور مجاورین بنیاد کرامت رضوی، در سخنانی، اظهار داشت: هم زمان با ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)، آستان قدس رضوی طبق سنت هرساله، در کنار هیئات مذهبی، تشکل‌های مردمی، ایستگاه صلواتی و مساجد قرار گرفت تا مراسم عزاداری دهه فاطمیه، باشکوه بیشتری، برگزار شود.

وی با اشاره به حجم گسترده حمایت‌ها از این مجموعه‌ها از محل نذورات مردمی، افزود: بیش از ۶۵۰ مسجد، هیئت مذهبی، تشکل دینی و ایستگاه صلواتی که برنامه عزاداری داشتند، تحت پوشش قرار گرفتند و اقلام موردنیاز شامل گوشت، برنج، چای، قند، خرما و انواع دم‌نوش، به‌صورت کامل برای آنها تأمین و توزیع شد.

غلامی با بیان اینکه تمام این اقلام از محل نذورات نقدی آستان قدس رضوی تأمین شده است، تصریح کرد: این نذورات از طریق مدیریت امور مجاورین بنیاد کرامت رضوی و بر اساس محدوده‌بندی دقیق جغرافیایی به نقاط مختلف شهر مشهد در ۶۵۰ نقطه، به‌ویژه مناطق حاشیه‌ای، تحویل داده شد.

مدیر امور مجاورین بنیاد کرامت رضوی، ارزش ریالی همه این اقلام را، ۱۸ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: این حمایت تنها یک کمک مادی نبوده، بلکه هدف اصلی از آن، ترویج فرهنگ و سیره رضوی و اهل‌بیت (ع) و تبیین شعائر دینی است.

وی، بیان داشت: با این اقدام، سفره‌های عزای فاطمیه در مساجد و هیئت‌های مذهبی، متبرک به نذورات حرم مطهر رضوی شد و عزاداران حسینی و فاطمی، مهمان سفره کرامت امام رضا (ع) و معنویت حضرت زهرا (س) شدند.

وی در پایان، خاطرنشان کرد: این اقدام گسترده در حالی انجام شده که هر ساله در ایام فاطمیه، آستان قدس رضوی با برنامه‌ریزی دقیق و استفاده صرف از نذورات مردمی، یکی از بزرگ‌ترین حامیان مردمی مراسم عزاداری در کلان‌شهر مشهد، به شمار می‌رود.

افزودن دیدگاه نسبت به خبر فوق: