به همت موسسه تربیت بدنی بنیاد کرامت رضوی صورت گرفت؛

برگزاری جشنواره ورزشی پدر و پسر در هفته دفاع مقدس

1404/07/06 مهر

مدیرعامل مؤسسه تربیت‌ بدنی بنیاد کرامت رضوی از برگزاری جشنواره ورزشی پدر و پسر در هفته دفاع مقدس و همزمان با ۱۵۰۰ سالگی میلاد با سعادت پیامبر اکرم (ص) خبر داد.

به گزارش آستان نیوز، دکتر رضا امین زاده گفت: این جشنواره به مناسبت هفته دفاع مقدس و همزمان با ۱۵۰۰ سالگی میلاد مسعود پیامبر اکرم(ص) جمعه سوم مهرماه با حضور پدران و فرزندان ۶ تا ۱۰ سال برگزار شد.

وی افزود: این جشنواره با حضور ۵۰ نفر در موسسه تربیت بدنی بنیاد کرامت رضوی برپا شد و شرکت کنندگان در فضایی شاد و صمیمی به انجام بازی‌های متنوع و گروهی پرداختند.

امین‌زاده هدف از برگزاری این جشنواره را توجه به اهمیت بازی‌های گروهی و تقویت ارتباط میان اعضای خانواده عنوان کرد و بیان داشت: چنین برنامه‌هایی زمینه ایجاد نشاط اجتماعی و صمیمیت بیشتر بین والدین و فرزندان را فراهم می‌کند.

افزودن دیدگاه نسبت به خبر فوق: