مسئول مواکب کانون‌های خادمیاران استان‌ها در بنیاد کرامت رضوی خبر داد:

۳۰ موکب خادمیاران رضوی میزبان زائران دهه آخر صفر

1404/05/27 مرداد

با فرارسیدن دهه پایانی ماه صفر و خیل میلیونی زائرانی که از سراسر کشور راهی مشهدالرضا(ع) می‌شوند، خادمیاران استان‌ها بار دیگر جلوه‌ای ماندگار از خدمت عاشقانه را به نمایش می‌گذارند.

محسن قلاسی، مدیر امور محرومین معاونت خدمات اجتماعی و مسئول مواکب کانون‌های خادمیاران استان‌ها، در گفت و گو با آستان نیوز، ضمن اشاره به حضور پررنگ خادمیاران  جهت خدمتگزاری به زوار دهه پایانی صفر، گفت: امسال مجموعاً ۳۰ موکب خدماتی و پذیرایی از ۱۵ استان کشور در دو نقطه اصلی شهر مشهد، یعنی ره‌باغ رضوان و میدان شهدا، به زائران دهه آخر صفر خدمت‌رسانی خواهند کرد.

به گفته وی، این مواکب در دو بخش اصلی فعالیت خواهند داشت؛ نخست خدمات تخصصی و فوری از جمله تعمیر کالسکه، ویلچر، کفش، کیف و چمدان، واکس کفش، آرایشگری، تعمیر موبایل، ماساژ و ارائه خدمات درمانی. و در کنار آن، بخش پذیرایی و رفاه زائران که شامل توزیع نوشیدنی، میان‌وعده و وعده‌های غذایی متنوع خواهد بود.

قلاسی با تأکید بر اینکه این خدمات جلوه‌ای از همدلی ملی نیز به شمار می‌آید، افزود: حضور خادمیاران از استان‌های مختلف، نمادی از هم‌افزایی و همبستگی مردمی در زیر پرچم خدمت رضوی است؛ خدمتی که رنگ و بوی اخلاص دارد و تنها برای رفاه و آرامش زائران امام مهربانی‌ها انجام می‌شود.

صحنه‌هایی که این روزها و با نزدیک شدن به ایام سوگواری خاتم الانبیاء حضرت محمد مصطفی(ص)، امام حسن(ع)و حضرت امام علی ابن موسی الرضا(ع) در ره‌باغ رضوان و میدان شهدای مشهد مقدس شکل می‌گیرد، چیزی فراتر از یک حرکت ساده خدماتی است؛ تصویری از عشق مردمان سراسر ایران که در لباس خادمیاری، با دستانی پر از مهر، به استقبال زائران خسته و عاشق می‌روند.

در این خصوص به امام جواد (ع) عرض شد: «پاداش کسی که قبر امام رضا (ع) را زیارت کند چیست؟» فرمودند: «بهشت، به خدا سوگند». و لذا خادمان با جان و دل آماده استقبال از زائران بهشت مشهد و ایران زمین هستند.

افزودن دیدگاه نسبت به خبر فوق: