در قالب طرح مهر درخشان رضوی صورت گرفت؛

نور زیارت بر قلب ۴۰ دانش‌آموز توان یاب تبریزی

1404/04/16 تیر

مدیر امور زائرین معاونت خدمات اجتماعی بنیاد کرامت رضوی گفت: حرم مطهر رضوی از دوشنبه ۹ تیرماه ۱۴۰۴ میزبان ۴۰ دانش‌آموز توان یاب شدید بینایی و جسمی – حرکتی از استان آذربایجان شرقی است که در قالب طرح «مهر درخشان» به این بارگاه نورانی مشرف شده اند.

محمد معالی تفتی، مدیر امور زائرین معاونت خدمات اجتماعی بنیاد کرامت رضوی، در گفت‌وگو با آستان نیوز با بیان اینکه پس از رفع تهدیدات ناشی از شرایط دفاع در برابر حملات رژیم صهیونی و ازسرگیری تشرف زائران، این توفیق نصیب آستان قدس رضوی شد تا میزبان این گروه ویژه از دانش‌آموزان باشد، اظهار داشت: این گروه ۵۰ نفره، شامل ۴۰ دانش‌آموز و ۱۰ پرستار، به مشهدالرضا مشرف و برنامه‌های متنوعی برای تقویت روحیه و تجربه معنوی آن‌ها در نظر گرفته شده است.

وی افزود: این عزیزان که در مجتمع آموزشی بهزیستی زنده‌یاد مردانی آذر تبریز تحصیل می‌کنند، با وجود محدودیت‌های شدید جسمی و بینایی، از محرومیت اقتصادی نیز رنج می‌برند و عمدتاً در دهک‌های یک و دو جامعه قرار دارند.

معالی تصریح کرد: این زائران با قطار به مشهد مقدس سفر کرده‌ و تمامی هزینه‌های اسکان، غذا، تردد درون‌شهری و سایر خدمات آن‌ها توسط آستان قدس رضوی تأمین شده است. در طول اقامت، این گروه از غذای روزانه در محل اسکان و یک وعده هم در مهمانسرای حرم مطهر رضوی بهره‌مند شده و در برنامه‌های فرهنگی و مذهبی ویژه‌ای که متناسب با شرایط جسمی آن‌ها طراحی شده، شرکت می‌کنند.

مدیر امور زائرین معاونت خدمات اجتماعی بنیاد کرامت رضوی در ادامه گفت: با توجه به همزمانی این سفر با ایام عزای حسینی در دهه اول محرم، این دانش‌آموزان فرصت حضور در مراسم عزاداری سیدالشهدا (ع) را در حرم مطهر رضوی خواهند داشت. این برنامه‌ها، که شامل سخنرانی، مداحی و آیین‌های سوگواری است، به‌گونه‌ای تدارک دیده شده تا این زائران خاص بتوانند به‌راحتی در فضای معنوی حرم مشارکت کنند.

 

طرح مهر درخشان؛ پلی به سوی زیارت برای محرومان  

وی در ادامه با بیان اینکه طرح «مهر درخشان» یکی از برنامه‌های بنیاد کرامت رضوی است که با هدف فراهم کردن امکان زیارت برای اقشار محروم و آسیب‌پذیر طراحی شده است، اظهار داشت: این طرح به‌ویژه برای افرادی که به دلیل محدودیت‌های مالی یا جسمی کمتر فرصت تشرف به حرم امام رضا (ع) را دارند، فرصتی مغتنم ایجاد می‌کند.

معالی با بیان اینکه میزبانی از این گروه، نمونه‌ای از تعهد آستان قدس رضوی به خدمت‌رسانی به اقشار محروم و آسیب‌پذیر است، افزود: این دانش‌آموزان، که با چالش‌های جسمی و اقتصادی فراوانی روبه‌رو هستند، در این سفر نه‌تنها از زیارت حرم مطهر بهره‌مند می‌شوند، بلکه لحظاتی سرشار از معنویت و آرامش را تجربه می‌کنند.

مدیر امور زائرین معاونت خدمات اجتماعی بنیاد کرامت رضوی با بیان اینکه این سفر فرصتی است تا این عزیزان، که شاید کمتر چنین امکانی برایشان فراهم بوده، در جوار بارگاه منور رضوی لحظاتی فراموش‌نشدنی را تجربه کنند و با دلی پر از امید به شهر خود بازگردند، خاطر نشان کرد: طرح «مهر درخشان» بنیادکرامت رضوی در آینده نیز ادامه خواهد یافت تا افراد بیشتری از اقشار محروم و آسیب‌پذیر بتوانند از فیض زیارت بهره‌مند شوند. این اقدام آستان قدس رضوی، جلوه‌ای از مهر و کرامت رضوی است که نه‌تنها درهای حرم را به روی محرومان گشوده، بلکه دل‌های آن‌ها را نیز با نور زیارت روشن کرده است.

افزودن دیدگاه نسبت به خبر فوق: